Νέα φιλική νίκη για τον ΦΙΛΙΠΠΟ 38-22 επί του Φοίβου

Στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας του μέχρι στιγμής ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας αποδίδοντας όμορφο χάντμπολ επικράτησε του Φοίβου Συκεών με σκορ 38-22, σε παιχνίδι που παγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28/09) στο «Φιλίππειο» Κλειστό Γυμναστήριο.

Οι »ερυθρόλευκοι» παρά την κούραση των προπονήσεων, είχαν ενέργεια και δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο πρώτο ημίχρονο και μετά το αρχικό 3-3 στο 5′, οι Βεροιώτες παίζοντας δυνατή άμυνα, κατάφεραν να περιορίσουν τους αντιπάλους τους και να ξεφύγουν με 10-5 στο 15′. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 19-11.

Στην επανάληψη ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση του και συνεχώς διεύρυνε την διαφορά, 28-15 στο 45′ και 31-16 στο 50′. Έτσι το τελικό 38-22 φανέρωσε την ανωτερώτητα των »ερυθρόλευκων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το τριήμερο 4-6 Σεπτεμβρίου ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει σε τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίβος Συκεών.

Πεντάλεπτα: 3-3, 7-5, 10-5, 14-6, 17-8, 19-11, 22-11, 27-13, 28-15, 31-16, 33-20, 38-22

Διαιτητές: Λινάδρος – Καζαντζίδης

Δίλεπτες: 3 – 6 , Πέναλτι: 3/3, 2/2

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούτσης): Ζλατάνος, Σανίκης 4, Μαστορογιάννης 3, Μπαντής 2, Δεληγιάννης 1, Καρυπίδης 13, Μιχαηλίδης 2, Παντελίδης, Δραγκόλας 4, Χαραλαμπίδης, Αποστολίδης 5, Αλμπανίδης 2, Αρβανιτίδης 1, Ψωμιάδης, Μάντζος 1.

Επιμέλεια: Κώστας Κάππας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχολιάζοντας την εικόνα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, οι Δημήτρης Μπαντής και Γιώργος Μαστορογιάννης δήλωσαν:

«Ήταν το τέταρτο φιλικό αυτό κόντρα στον Φοίβο. Από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Αρχίζει και δένει η ομάδα. Τα νέα παιδιά αρχίζουν και καταλαβαίνουν το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Είμαστε πολύ βελτιωμένοι και συνεχίζουμε την προετοιμασία. Είμαστε στην τέταρτη εβδομάδα επιβάρυνσης. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Ευτυχώς δεν έχουμε τραυματισμούς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα» τόνισε ο Δημήτρης Μπαντής.

«Τα φιλικά είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα της προετοιμασίας. Εμείς οι παίκτες το ευχαριστιόμαστε πολύ γιατί ξεφεύγουμε από το πρόγραμμα της επιβάρυνσης. Ξεφεύγουμε λίγο και έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με την μπάλα και να τρέξουμε. Κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι. Όσα περισσότερα φιλικά κάνει η ομάδα, θα δέσει καλύτερα ώστε να παρουσιάσουμε ένα όμορφο σύνολο που θα το ευχαριστιόμαστε και εμείς και ο κόσμος» σημείωσε ο Γιώργος Μαστορογιάννης.

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful