Στο Λουτράκι ο Φίλιππος

Στο Λουτράκι κόντρα στον Ποσειδώνα θα παίξει το Σάββατο ο Φίλιππος. Η ομάδα της Βέροιας ταξίδεψε και αυτή την φορά χωρίς τους τραυματίες Μαστορογιάννη και Δραγκόλα. Το ματς θα αρχίσει στις 6μμ και διαιτητές θα είναι οι Ανταλής, Τόλιος.

Μιλώντας για το παιχνίδι, ο προπονητής του Φιλίππου Κώστα Τούτσης δήλωσε: «Ξεκινάει μια σειρά αγώνων με τρία πολύ κρίσιμα παιχνίδια (Ποσειδώνας, ΔΙΚΕΑΣ, ΑΕΚ) για την ομάδα μας. Με βάση τις απουσίες που έχουμε, του Μαστορογιάννη και του Δραγκόλα, θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Προσπαθούμε να βρούμε έναν αγωνιστικό ρυθμό μετά την διακοπή, όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια που έρχονται. Για το ματς στο Λουτράκι, ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα του Λουτρακίου αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο. Η αποστολή μας θα είναι αρκετά δύσκολη».

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful