Χωρίς βασικά στελέχη στο Άργος

Χωρίς βασικά του στελέχη ταξίδεψε στο Άργος ο Φίλιππος. Για το τελευταίο, αδιάφορο βαθμολογικά, ματς των πλέι οφ κόντρα στον Διομήδη, ο τεχνικός της ομάδας Στέλιος Σεϊρεκίδης επέλεξε να ξεκουράσει τους Σανίκη, Μπαντή, Καρυπίδη και Δεληγιάννη και στόχος του είναι να τεστάρει και να δώσει χρόνο συμμετοχές σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ. Στην Βέροια έμεινε και ο τραυματίας Δραγκόλας.

Στον αντίποδα, στην αποστολή συμμετέχουν δυο έφηβοι, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος και ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης. Και για τους δυο είναι η πρώτη αποστολή σε ματς πρωταθλήματος (ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης έπαιξε στο ματς κυπέλλου με τον Πρωτέα).

Μιλώντας για το ματς ο Σταύρος Παπαδόπουλος επεσήμανε: «Είναι ένα δυνατό τεστ πριν τους τελικούς. Πιστεύω ότι οι ομάδες θα το δούμε ως μία καλή ευκαιρία και μία πολύ δυνατή προπόνηση, διότι κανένας δεν θέλει να υπάρχουν απώλειες από τραυματισμούς, ενόψει τελικών».

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 2μμ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Δημόσια Τηλεόραση.

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful