Ο Πατριάρχης τίμησε τον Φίλιππο

Τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Φίλιππο τίμησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος την Τρίτη. Μετά την τελετή υποδοχής που επεφύλαξε το Βεροιώτικο κοινό στον Πατριάρχη και τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας που ακολούθησε, ο Μητροπολίτης πήρε τον λόγο και ανέφερε ότι η Μητρόπολη τιμά τον Φίλιππο για την κατάκτηση της κορυφής του Ελληνικού χάντμπολ.

Την απονομή του χρυσού μεταλλίου της Μητρόπολης έκανε στον πρόεδρο του Φιλίππου Γιώργο Φύκατα ο Πατριάρχης. Ο κ. Φύκατας του θύμισε ότι ο Φίλιππος επισκέφθηκε το Πατριαρχείο το 2003, πριν από τον επαναληπτικό με την Μπεσίκτας.

Την ομάδα του Φιλίππου εκτός από τον πρόεδρο Γιώργο Φύκατα, συνόδεψαν ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Παναγιώτης Σαράφης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Γιώργος Μεταξάς, Σωκράτης Δελαντώνης, ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης, ο βοηθός προπονητή Κώστας Δεληγιάννης και ο φυσιοθεραπευτής Φώτης Κωνσταντάκος.

Τους αθλητές εκπροσώπησαν οι Γρηγόρης Σανίκης, Σταύρος Παπαδόπουλος, Άγγελος Δραγκόλας, Χρήστος Ευαγγελόπουλος, Γιώργος Κότσυφας, Νίκος Αρβανιτίδης, Τάσος Τριανταφυλλίδης και Νίκος Νικολαΐδης.

patriarxis2

patriarxis3

patriarxis4

patriarxis5

patriarxis6

patriarxis7

patriarxis8

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful