Ενωμένοι σαν γροθιά. Συνεδρίασε η επιτροπή Handball

Σε κλίμα απόλυτης ενότητας και ομοψυχίας ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της επιτροπής χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας.

Το παρόν έδωσαν άνθρωποι που προσέφεραν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν για τη συνέχιση των επιτυχιών του νταμπλούχου Φιλίππου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Filoxyl με παρόντες τους προέδρους Γιώργο και Πέτρο Φύκατα, ενώ από την επιτροπή του χάντμπολ ήταν παρόντες ο Μάκης Σουβατζόγλου, ο Νίκος Νούλας, ο Γρηγόρης Γεωργιάδης, ο Γιώργος Τάκης, ο Παναγιώτης Σαράφης, ο Γιώργος Χατζόγλου, ο Ανέστης Δομπρής ως εκπρόσωπος των Παλαιμάχων, ο Γιώργος Μεταξάς, ο Πρόεδρος Ανάπτυξης Νίκος Μπαλτατζής, όπως και τα νέα μέλη της Επιτροπής Δημήτρης Καρολίδης ο οποίος αναλαμβάνει και το γραφείο τύπου και o Στάθης Τζωρτζίνης.

Πρόεδρος της Επιτροπής αναλαμβάνει ο Στέργιος Διαμάντης ο οποίος ομόφωνα προτάθηκε και αποδέχτηκε να αναλάβει την προεδρεία αντικαθιστώντας τον Νίκο Νούλα ο οποίος παραμένει ενεργό μέλος της Επιτροπής.

Παρόν στη συνεδρίαση ήταν και ο Δημήτρης Μπαντής ο οποίος προς το παρόν δεν ανέλαβε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο, έθεσε όμως τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να προσφέρει από κάθε πόστο και με όλες του τις δυνατότητες.

Η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει στις 3 Αυγούστου ενώ νωρίτερα θα γίνει η παρουσίαση σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε σε κλίμα ομοψυχίας και με την απόφαση όλοι σαν μια γροθιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να στηρίξουν την προσπάθεια του Συλλόγου.

Άλλωστε ήταν και το μήνυμα που είχε στείλει αμέσως μετά την κατάκτηση του ντάμπλ ο Πρόεδρος Γιώργος Φύκατας όταν τόνιζε ότι «το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή αλλά να παραμείνεις εκεί».

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful