Φίλιππος Βέροιας: Επέστρεψαν οι μαχητές – Με τροφική δηλητηρίαση και πάλεψαν σαν λιοντάρια

Με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας από τα όσα τράβηξαν στο Μαυροβούνιο, επέστρεψαν οι «μαχητές» του Φιλίππου Βέροιας.

Η «φιλοξενία» που έτυχαν στη Μπούντβα, μόνο φιλοξενία δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Και βέβαια δεν έχει καμιά σχέση με την υποδοχή και τη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή των Μαυροβούνιων πριν μια βδομάδα στη Βέροια.

Η ομάδα μπήκε στο γήπεδο σχεδόν αποδεκατισμένη από τροφική δηλητηρίαση. Κάποιοι δε μπόρεσαν να αγωνιστούν καθόλου. Κι όσοι απέμειναν, έσφιξαν τα δόντια και πάλεψαν. Και όχι μόνο κράτησαν τη διαφορά του πρώτου αγώνα, αλλά «πάτησαν» κυριολεκτικά τους γηπεδούχους, κερδίζοντας πανηγυρικά.

Σε ένα γήπεδο που έβραζε και με τους γηπεδούχους να επιστρατεύουν κάθε μέσο, πέρα από τα όρια των κανονισμών και του αθλητισμού.

Ο αγώνας διακόπηκε τρεις φορές με αποκορύφωμα τη γενική σύρραξη που προκλήθηκε από τους γηπεδούχους, όταν πλέον κατάλαβαν ότι δε μπορούν να κερδίσουν το ματς και να πάρουν τη διαφορά πρόκρισης, με ορθόδοξα μέσα.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Το βίντεο όπως μετέδωσε τα γεγονότα η τοπική τηλεόραση

Η αποστολή του Φιλίππου αναχώρησε από τη Μπούντβα μετά τα μεσάνυχτα, καθώς αμέσως μετά τη λήξη πέντε παίκτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρές παρενέργειες από την τροφική δηλητηρίαση που υπέστησαν.

Σ’ αυτό το σημείο η διοίκηση του Φιλίππου ευχαριστεί τον Μαυροβούνιο πρώην παίχτης του, Μάρκο Ντομπρόκοβιτς ο οποίος βοήθησε σημαντικά στην αντιμετώπιση της κατάστασης και την διακομιδή των παικτών.

Η αποστολή έφτασε στη Βέροια λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Για όσα συνέβησαν στη Μπούντβα, αλλά και για την επόμενη μέρα, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Σειρεκίδης

«Οι παίκτες βγαίνανε αλλαγή για να κάνουν εμετό και ξαναμπαίνανε να συνεχίσουν… Όσοι απέμειναν να μπορούν ν’ αγωνιστούν»…
Πριν λίγο 01:00 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα ξεκίνησε για την επιστροφή στην Ελλάδα η αποστολή του Φιλίππου. Η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι 5 παίχτες του Φιλίππου πήγαν στο νοσοκομείο αμέσως μετά το παιχνίδι λόγω τροφικής δηλητηρίασης.

Φρόντισαν για αυτό οι αντίπαλοι. Πάλι καλά που ήταν στο γήπεδο ο Μαυροβούνιος πρώην παίχτης του Φιλίππου Μάρκο Ντομπρόκοβιτς, ο οποίος πήγε τους παίχτες στο νοσοκομείο, όπου τους χορηγήθηκε ορός καθώς και οι πρώτες βοήθειες και έτσι μετά από αρκετή καθυστέρηση και ταλαιπωρία ξεκίνησε η αποστολή για το κουραστικό ταξίδι της επιστροφής.

Στο παρακάτω video φαίνεται η άνανδρη φιλοξενία των Μαυροβούνιων, όταν στο 0,23 sec του video ο αρχηγός Σταυρος Παπαδοπουλος δέχεται ύπουλη επίθεση απο αντιπάλους ενώ το ίδιο γίνεται και στο 1,03 sec όπου ένας ακόμα άνανδρος Μαυροβούνιος προσπαθεί να χτυπήσει με κεφαλιά παίχτη του Φιλίππου!!!!
Τελικά φάνηκε ποιοι ήταν οι άντρες του παιχνιδιού.
Καλή επιστροφή παλικάρια!!!
RK Budvanska Rivijera – Φίλιππος Βέροιας – τα επεισόδια όπως τα μετέδωσε η τοπική τηλεόραση

RK Budvanska Rivijera – Filippos Veria Tuča rukometaša

 

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful