Οι αδελφοί Μεϊμαρίδη παρέθεσαν δείπνο στην ομάδα του Φιλίππου

Δείπνο στην πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου παρέθεσαν οι επιχειρηματίες Στέλιος και Γιώργος Μεϊμαρίδης. Οι Βεροιώτες επιχειρηματίες θέλησαν να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο τον Φίλιππο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (και του νταμπλ) και για την χαρά που έδωσε στους Βεροιώτες. Στο δείπνο εκτός από τους αθλητές, την τεχνική ηγεσία και τους συνεργάτες της, παραβρέθηκαν μέλη της διοίκησης και της διοικούσας επιτροπής του Φιλίππου, παλαίμαχοι και φίλοι της ομάδας και των αδερφών Μεϊμαρίδη.

Η βραδιά στο Μεϊντάνι κύλησε σε γιορτινό κλίμα. Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και με τις δυο κούπες της σεζόν να βρίσκονται στην συλλογή του Φιλίππου, όλα ήταν πιο όμορφα. Η μεγάλη παρέα που σχηματίστηκε, θυμήθηκε στιγμιότυπα της χρονιάς που πέρασε, αστειεύτηκε και γενικά διασκέδασε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι παίκτες του Φιλίππου, επιφύλαξαν και μια έκπληξη στον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Μπαντή ο οποίος είχε τα γενέθλια του. Μια τούρτα σοκολάτα με ένα κεράκι έκανε την εμφάνισή της και όλοι μαζί ευχήθηκαν στον αρχηγό να τα εκατοστίσει.

filippos_meimaridis

filippos_meimaridis1

filippos_meimaridis3

filippos_meimaridis4

filippos_meimaridis5

filippos_meimaridis6

filippos_meimaridis7

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful