Ο δήμος Βέροιας τίμησε τον νταμπλούχο Φίλιππο

Τον φετινό νταμπλούχο Φίλιππο τίμησε την Πέμπτη το βράδυ ο δήμος Βέροιας. Η γιορτή που στήθηκε στην πλατεία δημαρχείου έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να γιορτάσει μαζί με τους φετινούς πρωταγωνιστές την διπλή επιτυχία.

Την ευθύνη της κεντρικής παρουσίασης είχαν ο Ανέστης Δομπρής και η Ρένα Μουταφίδου οι οποίοι με άψογο τρόπο έκαναν ένα φλας μπακ στην ιστορία και στο πώς ξεκίνησε το χάντμπολ στην Βέροια. Στην συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την τελική φάση του κυπέλλου και τους τελικούς του πρωταθλήματος και ακολούθησε η παρουσίαση της ομάδας, της τεχνικής ηγεσίας και των συνεργατών της.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος της Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης συνεχάρη τους πρωταθλητής και απένειμε τιμητική πλακέτα για την διπλή φετινή επιτυχία στον αρχηγό Δημήτρη Μπαντή. Με την βράβευση της ομάδας ολοκληρώθηκε η εκδήλωση και ξεκίνησε ένας κύκλος φωτογραφιών μπροστά στις δυο κούπες.

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα https://www.facebook.com/FilipposVerias/

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful